Unieke tweedehands geboortelijsten

geboorteNEST helpt (toekomstige) ouders bij het samenstellen van een tweedehands geboortelijst. Geen geitenwollensokken maar kwalitatieve, mooie (en vaak unieke) items die heel precies worden geselecteerd. Indien nodig passeren ze het atelier voor een opknapbeurt of restyling. Dit atelier biedt tevens de mogelijkheid onze lijsten aan te vullen met zelfontworpen stuks, lokaal geproduceerd met duurzame materialen. Klinkt goed he?
Maar wat ons concept pas echt interessant maakt, is de prijs!
Kinderen kosten handenvol geld. En veel spullen kan je slechts enkele maanden gebruiken, waardoor ze vaak nog in haast onberispelijke staat zijn. Een tweedehands geboortelijst kost bij ons gemiddeld de hélft van een nieuwe. Dat is over de hele lijn shoppen aan 50%! En dit zonder in te boeten op gemak, service, kwaliteit, netheid of veiligheid. Gegarandeerd!
Daarnaast maak je met een tweedehands geboortelijst ook een duurzame keuze. De impact van onze lijsten op het milieu ligt ongeveer 90% lager dan bij nieuwe geboortelijsten! Hoe fijn is de gedachte dat jouw kleintje, zonder moeite of toegevingen, van bij de start zijn steentje kan bijdragen aan de wereld waarin hij zal opgroeien?!