Joepie, er is een baby'tje op komst !

Joepie, je bent zwanger en er is een baby'tje op komst en daar kijk je natuurlijk naar uit. Je gaat nu op zoek naar een leuke plaats om je geboortelijst te leggen. Kom grasduinen, doe inspiratie op en ontdek een vertederende keuze van babyartikelen en babykleding op www.lilandlou.be .

Voordelen van een geboortelijst bij Lil & Lou?

Leg je bij ons je geboortelijst?
Bij Lil & Lou geniet je ook van ontzettend veel voordelen zoals persoonlijke aanpak, 10% op de volledige lijstwaarde ( vanaf €500 ), 2 jaar lang 10% korting op onze volledige winkel en webshop. Per aankoopschijf van €750 krijg je van ons een gratis levering en dan sturen we de spulletjes gratis op. De cadeaus kunnen door familie of vrienden zowel in de winkel als online gekocht worden. Dit is toch echt te gek?
Alsook vinden wij een service na verkoop heel erg belangrijk.
Kortom, tal van voordelen!

PS: Er geldt enkel een aankoopverplichting op seizoensgebonden kledij en persoonlijk bestelde artikelen.

Hoe maak ik een online geboortelijst / droomlijst?

Ben je vastberaden en heb je geen hulp meer nodig van ons? Dit kan perfect want je kan uw lijstje perfect alleen samenstellen door een account aan te maken op onze webshop www.lilandlou.be, in te loggen en uw lijstje te beginnen vullen door onder het product op het fopspeentje te klikken. Alles komt als favoriet te staan en wanneer je klaar bent, kan je dit doorsturen naar ons en kunnen wij dit als een definitieve geboortelijst maken. Dus fysieke langskomen in de winkel is zeker geen must.

Je kan de droomlijst ook perfect gebruiken als leidraad alvorens je naar onze fysieke afspraak komt, zoadat je jezelf reeds een beetje voorbereid.