Openingsuren

Wij zijn doorlopend geopend van dinsdag t.e.m zaterdag van 10u tem 17u30.
Voor geboortelijsten kan u altijd een afspraak maken buiten deze uren.
Hebt u een vraag ? Neem gerust contact op of spring even binnen in de winkel !

Werking van onze geboortelijst

 
Eerst en vooral hartelijk gefeliciteerd met jullie zwangerschap!
Voor een leuke, kwaliteitsvolle en vooral originele geboortelijst ben je bij Thilo aan het juiste adres.

Geboortelijsten kunnen bij ons op 2 manieren.
1. Je kan in de winkel terecht om samen jouw droomlijstje samen te stellen (op afspraak)
2. Je kan zelf volledig online vanuit je zetel je luiste samenstellen, we blijven je met veel plezier helpen indien je vragen hebt via chat, mail of telefoon.
 
Je ontvangt een waardebon van 10% bij het afsluiten van je lijstje.
Op het totaal bedrag van je verkochte items.

Het samenstellen van jullie lijstje
We raden je aan om 3 maanden voor de uitgerekende datum je lijst samen te stellen of door te sturen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle spulletjes op tijd bij ons klaarliggen. Zeker wanneer de bevalling gepland is tijdens de zomervakantie, kom je best zo'n 4 maanden op voorhand langs.

Een lijstje samenstellen kan op afspraak in onze winkel of je kan dit zelf online doen. Om de lijst samen te stellen, staan we je graag bij met ons deskundig advies en maken hier graag wat tijd voor vrij, eventueel ook in het weekend.

We zijn altijd bezig met nieuwe stuks enz toe te voegen zodat ons aanbod nog groter wordt.
U kan ook langskomen in de winkel voor meer info en alvast enkele folders over onze artikels.

Is er een aankoopverplichting?
Er is geen minimum om een lijst te leggen. We werken enkel met een verplichte lijst voor grote artikels (Wandelwagens, eetstoelen, parken…. alle ander artikelen zijn niet verplicht. Er wordt jullie op voorhand duidelijk meegedeeld welke producten moeten worden afgenomen.

Buiten de verplichte artikels kunnen ten alle tijden artikelen toegevoegd en verwijderd worden (houd wel rekening mee dat niet alles in voorraad is.)

Cadeaubonnen
Je kan er ook voor kiezen om cadeaubonnen te plaatsen op het lijstje. Zo kunnen vrienden en familie met een kleiner budget ook bijdragen aan de aankoop van je favoriete baby-artikelen of geschenken. De cadeaubonnen worden aangeboden vanaf 10€.

Vermelding geboortekaartje of apart kaartje
Om van je lijst een succes te maken, raden we je aan om duidelijk op de geboortekaartjes te vermelden dat de favoriete spulletjes van je kindje bij ons te vinden zijn, met vermelding van onze website www.thilo.be . Indien gewenst kunnen we je ook aparte kaartjes met al onze gegevens bezorgen om bij het geboortekaartje te steken.

Je kindje wordt geboren
Je lijstje wordt meteen na de geboorte online gezet (ook in het weekend/feestdagen) en blijft actief tot nader bericht van de trotse ouders. De spulletjes worden zowel in de winkel als online aangeboden. Dankzij de online geboortelijst kunnen ook mensen die verder wonen voor jullie spruit eenvoudig een cadeautje kiezen en kopen. De geboortelijstpagina kan gepersonaliseerd worden met een foto of met het geboortekaartje. Artikels die snel van pas komen, kan je laten markeren met “graag snel “ label

Je cadeautjes ontvangen
Je vrienden en familie kunnen zowel op de website als in het winkel terecht voor het bekijken en bestellen van je geboortelijstproducten. Zij kunnen er voor kiezen om de geboortelijstgeschenken bij de ouders thuis te laten bezorgen, of om ze zelf af te geven. Ieder cadeautje wordt met de allergrootste zorg en liefde ingepakt. In samenspraak met de ouders brengen we op regelmatige basis de cadeautjes tot bij jullie thuis. Via je account kan je de online verkoop opvolgen.

Als je niet in de mogelijkheid bent de cadeautjes op te halen versturen we 1x per week gratis de cadeautjes naar je thuis. Heb je toch iets dringend nodig kan je ons contacteren en versturen we het artikel(s) sneller tegen de gewone verzendtarieven.

Afsluiten van het lijstje
Meestal wordt het lijstje afgesloten zo'n 8 weken na de geboorte of na de babyborrel. Na het afsluiten van de geboortelijst ontvangen jullie van ons een aankoopbon ter waarde van 10% van alle gekochte spulletjes (exclusief solden artikelen) van jullie lijst. Deze waardebon is onbeperkt geldig..

Meer info
U bent steeds van harte welkom in onze winkel voor verdere informatie. We zullen jullie graag verder helpen en jullie praktische vragen beantwoorden.
Indien jullie nog verdere vragen of opmerkingen hebben of graag een afspraak wensen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.